Lalbrew Munich Classic - 11g Lallemand -German Wheat-Style Ale

Lalbrew Munich Classic - 11g

Lallemand -German Wheat-Style Ale

Varenr:103985
69,-
-+
20+ På lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

 

The Munich Classic wheat beer yeast strain is used by a number of commercial breweries. This yeast produces a flavourful, full-bodied and aromatic Bavarian-style Hefeweizen beer. Its low-flocculating properties result in naturally cloudy beers.

Flocculation: low
Final gravity: medium
Fermentation temperature: 17-22°C
Dosage: 50-100 g/hl

Dryss tørrgjæren opp i 10 ganger vekten sin med vann (1g gjær til 10ml vann) på 27C ? 3C. Etter at gjæren er gjennombløt (dette kan ta 15-30 minutter), rør forsiktig i den inntil væsken er klumpefri. Da er den klar til å ha i vørteren.

Alternativt, ha tørrgjæren rett i vørteren som er på 20C+, i gjæringskaret. Dryss gjæren jevnt utover hele overflaten av vørteren for å unngå at det klumper seg. La den stå i 30 minutter for å så rør forsiktig i det hele f.eks. via oksygenering.



 



Teknisk info


Alternativer
Andre kjøpte også
Fra 4,-
100+ På lager
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.