WLP715:
Klassisk gjær brukt til produksjon av champagne, cider, tørr mjød, tørr vin. Kan også brukast til utgjæring av barley wine / sterkøl. Nøytral karakter.
AnbefaltALE: Original Gravity opp til 1.048 - 1 Purepitch pakk.
ALE: Original Gravity 1.050 til 1.065 - 2 Purepitch pakke (eller 1 pakke i 1L starter)
ALE: Original Gravity over 1.065 - 3 Purepitch pakke (eller.1 pakke i 2L starter)
LAGER.Original Gravity opp til 1.048 - 3 Purepitch pakk.(eller 1 pakke i 2L starter)
LAGER.Original Gravity 1.050 til 1.065 - 3 Purepitch pakke (eller 1 pakke i 3L starter)
Instruksjonar:
Oppbevares kjølig (kjøleskap).
Bruk: varm opp sakte til romtemperatur, rist godt, og klipp opp pakken med en desinfisert saks. Tøm alt innhold i vørter rundt 20 grader celsius.
For lager-brygging: kjøl ned vørter til riktig gjæringstemperatur når gjæringen begynner. (som regel innen 5-15 timer).
Ved utgangsdato er det i snitt 70% levedyktig gjær i pakken. Det kan anbefales å lage gjærstarter dersom gjæren er nær/passert utgangsdato.