2449

Koji-Kin 10g (for 22L sake)

Varenr:190519
249,-
-+
UTSOLGT! - Ikke på lager (63 dager) (Ta kontakt for info)
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Koji-kin er frysetørka koji kultur som brukast til å lage sake. Kulturen konverterer stivelsen i risen om til sukker. Holder til 22L sake (6kg ris).

OBS: Dette er ei bestillingsvare, og kan forventes å ta rundt 4 veker å bestille inn.

Freeze-dried culture of the koji (Aspergillus oryzae) mould. Indispensable if you want to make your own sake. This culture converts the starch in the rice into sugar. With recipes. Sufficient for making 22 litres of sake out of 6 kg of rice. Content: 10 g.





Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Annen Fermentering
Gruppe 2 Mat og fermentering
Gruppe 3 Mat og fermentering


Andre kjøpte også
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.