402

Mangrove Jack's Wine Yeast - R56 8g

Dry Wine Yeast

Varenr:40707
55,-
-+
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Saccharomyces Cerevisiae Ideally suited for rich, full bodied red wines with exceptional flavour complexity.

Noted for exceptional depth and flavour complexity, R56 exhibits complex aromatics during fermentation conferring an old world quality which one might only expect from natural flora multiple strain fermentations.

Unusually for complex aromatic strains, R56 still respects the varietal character of the fruit and confers good structure and balance. R56 is also a high glycerol producing strain.

R56 is a medium rate fermenter with optimal temperature between 22 to 30?C (72 -86?F) which will ferment to 13.5% abv. ethanol





Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Råvarer
Gruppe 2 Gjær
Gruppe 3 Tørrgjær
Produsent Mangrove Jack's


Andre kjøpte også
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.