218

Lallemand Köln - Kölsch Yeast – 11g

Lallemand

Varenr:40378
59,-
-+
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Gjær (Saccharomyces cerevisiae) 11,5g

Tørrgjær som brukes til å brygge de tradisjonell tysk K?lsc.og som er kjent for sin nøytrale og dels fruktige aroma. Fermenteringen tar ca 7 dager, noe som er litt roligere enn andre typer.


Utgjæring: Medium til høy
Flokkulering: Medium til høy
Anbefalt gjæringstemperatur.15-22°C
Alkohol toleranse: 9% ABV
Anbefalt dosering: 1g/l for å sikre et minimun av 1 million celler pr ml.

Produsentens anbefalte tillsettnings instruks:
Det er viktig å rehydrere tørrgjæren i en ren beholder før du har den i vørteren.

Dryss tørrgjæren opp i 10 ganger vekten sin med vann (1g gjær til 10ml vann) på 27C ? 3C. Etter at gjæren er gjennombløt (dette kan ta 15-30 minutter), rør forsiktig i den inntil væsken er klumpefri. Da er den klar til å ha i vørteren.

Alternativt, ha tørrgjæren rett i vørteren som er på 20C+, i gjæringskaret. Dryss gjæren jevnt utover hele overflaten av vørteren for å unngå at det klumper seg. La den stå i 30 minutter for å så rør forsiktig i det hele f.eks. via oksygenering.



Kvantumsrabatt: Kjøp 5+ av samme gjærtype for 10% rabatt!

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Råvarer
Gruppe 2 Gjær
Gruppe 3 Tørrgjær
Produsent Lallemand


Andre kjøpte også
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.