3151

Vestbrygg Norsk Tradisjon JuleØl

25L Ølsett

Varenr:90120
449,-
-+
17 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
  • Produktkode:  90120
  • ABV: 5.5%
  • Farge: 30 EBC
  • IBU: 23

Vestbrygg Juleøl 5,5% er eit tradisjonelt juleøl. Høve til det meste av mat og kos i juletida. Eit mildt og allment juleøl som treff dei fleste. Ølet skal gjærast på ca 10 grader, med WLP833 eller W34/70.

Gjær:
Tørrgjær - Saflager w-34/70. Velger man tørrgjær, følger det med tilstrekkelig mengde med gjær til brygget. Sterkare ølsett (over 5%) har to pakkar gjær, då er det meininga at man skal bruke begge, for å få ei rask og god utgjæring.

Ferskgjær - White Labs WLP830 er den anbefalte ferskgjæren. Ved valg av ferskgjær følger det med 1 pakke i ølsettet. Enkelte sterkare øltypar krever meir gjær, og man kan då velge å kjøpe ein ekstra pakke utenom, eller lage gjærstarter. Spør oss gjerne om du er usikker på kor mykje gjær du treng! 

Ingrediensar:
Våre ølsett inneheld ferdig kverna malt, humle i porsjonspakkar, og gjær. 
Humle kjem pakka i porsjonspakningar, slik at du skal sleppe å sitte igjen med restar som ikkje vert brukt.
Kverna malt kan oppbevarast tørt i romtemperatur, men humle og gjær bør lagrast kjølig.

OBS: man kan be om å få ølsettet med ukverna malt, dersom man har mølle sjølv. Skriv ein kommentar om dette når du bestiller.

Oppskrift:
Sjå oppskriftsark her (PDF). 
Sjå Framgangsmåte for brygging av ølsett (PDF).

Last ned bryggeskjema her.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Ølsett
Gruppe 2 Vestbrygg-ølsett
Gruppe 3 Juleøl
Ølstil
  • Norsk øl
  • Juleøl


Tilbehør
Andre kjøpte også
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.