Krush Hour Fresh Wort Kit 20L

Krush Hour Fresh Wort Kit

20L

Varenr:104532
729,-
UTSOLGT! - Ikke på lager. (Bestillingstid opptil 0 dager) (Ta kontakt for info)
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Me sender diverre ikkje fresh wort kits, men me tek imot deg med opne armer i Bergen!

 

FRESH WORT KIT! - Til deg som vil brygge godt øl, men ikke har tid eller plass til allgrain brygging.
Her har vi kort forklart brygget ølsettet for deg, slik at du kun trenger å gjære og tappe ølet.

Krush Hour West Coast IPA Limited Edition
I samarbeid med Espen Westum har vi laget en heftig West Coast IPA med Galaxy, Eclipes og Krush™ humle, som gir eksplosiv aroma av mango og guava, kombinert med fersken og friske appelsiner. Denne vil kun være tilgjengelig i en begrenset periode.

Denne er tørr og bitter som stilen tilsier, med en tydelig humleprofil og fruktige aromaer i fokus. En velbalansert IPA med klassisk vestkystpreg og ren avslutning.

Stil: West Coast IPA

Alkoholprosent: ca. 7,4%.
IBU: ca. 90 – Høy bitter. Farge: 10 EBC - halmgul

Inneholder ferdig brygget vørter for 20 liter øl

Se oppskriftsark her

Instruks:

  1. Hell vørter over i gjæringskaret ditt
  2. Topp opp med rent vann til 20 liter totalt volum.
  3. Tilsett gjær
  4. Sett på lokk og gjærlås
  5. Følg den medfølgende veiledningen med tanke på tørrhumling og anbefalt gjæringstemperatur

Inkludert:
Gjær: WLPD066 London Fog Lallemand/White Labs
Tørrhumle: Krush

Gjæres på ca. 20°C. Tørrhumle tilsettes i henhold til beskrivelse på humleposene.

CO2 volum på fat: ca 2,5 - Se kullsyretabell her

OBS: Oksidering
Oksidering skjer når ølet utsettes for oksygen etter at gjæringen har startet. Noen ølstiler er mer følsomme for dette, særlig humlerike øl som NEIPA, IPA og West Coast IPA. Oksidering kan føre til usmaker og redusert holdbarhet, så det er lurt å ta noen enkle forholdsregler.

Unngå all kontakt med oksygen etter påbegynt gjæring:

  • Husk å flushe med CO2 etter tørrhumling. Bruk gjerne Hop Bong om du har Fermzilla eller Kegmenter
  • Ved gjæring under trykk, bruk Slangesett for lukket overføring til fat
  • Det anbefales å bruke fat
  • Flasking frarådes, da det er vanskelig å unngå oksidering ved flasking.

Har du ikkje fat? Kom enkelt igang med en fatpakke.





Teknisk info


Andre kjøpte også
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.