2303

American Sour Beers

Innovative Techniques

Varenr:120123
299,-
-+
UTSOLGT! - Ikke på lager (49 dager) (Ta kontakt for info)
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

One of the most exciting and dynamic segments of today craft brewing scene , American-brewed sour beers are designed intentionally to be tart and may be inoculated with souring bacteria, fermented with wild yeast or fruit, aged in barrels or blended with younger beer. Craft brewers and homebrewers have adapted traditional European techniques to create some of the world most distinctive and experimental styles. This book details the wide array of processes and ingredients in American sour beer production, with actionable advice for each stage of the process. Inspiration, education and practical applications for brewers of all levels are provided by some of the country best known sour beer brewers.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Annet
Gruppe 2 Bøker
Gruppe 3 Bøker


Andre kjøpte også
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.