2296

Yeast

"the practical guide to..

Varenr:120113
249,-
-+
11 på lager
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation .By Chris White and Jamil Zainasheff. Dette er ei bok som tar for seg temaet 'gjær' i ølbrygging.

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer, plus step by step procedures, equipment lists and a guide to troubleshooting are included.

About the authors: Chris White and Jamil Zainasheff

Chris White earned his doctorate from the University of California and founded White Labs Inc. in San Diego in 1995. The company focus is liquid yeast cultures for homebrewers and professional brewers.

Internationally respected homebrewer Jamil Zainasheff co-authored Brewing Classic Styles with John Palmer. Jamil shares his passion and brewing prowess with homebrewers internationally, hosting podcasts on The Brewing Network.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Annet
Gruppe 2 Bøker
Gruppe 3 Bøker


Andre kjøpte også
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.